Zadeček pro Martina
Potřebné ingredience
mramorový korpus, marmeláda, pařížská šlehačka, broskve, vanilkový pudinkový krém, WI
Postup přípravy
Měla sem trochu problém s černou barvou, mám od Malátků gelové černé a pořád mi to dělalo nádech do zelené, nevím proč. U předešlého dortu Kolo sem potřebovala na silnici šedou a také mi to šlo do zelena. Musela sem použít černé uhlí, abych docílila jen šedivé, nevíte čím to je??
korpus promazaný marmeládou
promazáno krémy - okraje z pudinkového krému, pařížská šlehačka uvnitř
předpřipraveno na zadeček, dodělávala jsem už jen punčovinou
potaženo a ozdobeno WI
tetování
motýlek - bohužel při převozu se mu ulomilo křídlo, ale slepila jsem to vodou, tak to snad bude dobrý
přidala sem ještě nějaký kytičky,a by to nebylo tak chudý
detail na kalhotky - vykrojeno krajkou + malé černě kytičky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé